hotel berhantu di sabah

Sabah: Sibu Island Resort, Renaissance Hotel (bilik 107), Hotel Ruby Kota Kinabalu. Ghost Palace Hotel adalah sebuah julukan. Kes-kes yang menggemparkan satu Sabah satu masa dulu. Tapi bagi aku, seram gila kot. 2. Aku gosok-gosok telinga aku kuat-kuat. -Hotel Sri Mersing 13. Senarai hotel berhantu cameron highland. Jom lihat 8 lebuh raya paling berhantu dan ditakuti ramai masyarakat di Malaysia! tapi kenapa orang tua tu pegi ke situ. Malah, kemungkinan juga hotel yang baru anda tempah pun ada makhluk yang tak diundang. Kebetulan? Hilton Kuching Damai Beach Resort … Gila korang. Tapi dengan pendengaran aku yang macam dah kurang tu, aku amati betul-betul suara dari radio tu, dia macam sebut nombor-nombor random. Tapi keluar bunyi statik serupa macam tadi. Sabah Urlaub buchen ☀ Jetzt die besten & günstigsten Sabah Hotels finden dank Bestpreis-Garantie Hotelbewertungen Preisvergleich Jetzt günstig Urlaub buchen Ada beragam pengalaman mistik yang dialami para penginap di hotel tersebut. Tempat berhantu di sarawak. Founder of OrangSabah.Com. Tempat perang jepun duluu. Macam ada benda berat gila baru melangkah masuk dalam lift tu dengan aku. 12 / 2 Pages Next. Esok pagi ada meeting ni. Aku campak laptop aku ke sebelah masa tu! Melompat aku bangun dari kerusi, terus pandang belakang. Gunung … Aku gelak dalam hati jer time tu sebab otak dah fikir macam-macam. Biasa jer rupanya. Victoria Institution, Kuala Lumpur Image via wikimapia.org. Dalam artikel ini kami sertakan 3 tempat bermisteri yang menjadi persoalan di kuching. Makan malam aku dah tapau siap-siap dekat KFC airport. Ko mau kami kasi tau kau kalau ada urang komen balik? Dalam sejam lepas tu, masa aku tengah scroll-scroll fb tu, lagu dekat radio tiba-tiba senyap. Asiaone.com menulis empat hotel berhantu di Malaysia bagi mereka yang pemberani dan suka tantangan uji nyali. Aku pun minta tolong dia tunggu aku sekejap dekat luar pintu tu. Hampeh punya setan…. Breakfast at these hotels in Sabah are also highly-rated: The Palace Hotel Kota Kinabalu, Hotel … a ah.. ada kes pembunuhan kat sana..lagipun hotel tu mcm oldies sikit. Suasana bilik yang tadinya dihiasi dengan alunan lagu, sekarang sunyi sepi. hotel berhantu di kuching, sarawak (kisah benar seram) January 21, 2021 Sarawak Property Pengalaman pembaca FS ketika berada di kawasan sebuah hotel di Kuching Sarawak.. Ada yang nampak nenek tua tengah berdiri dekat dalam shower. Dalam lift tu brader housekeeping tu senyap jer. Bikin merinding, ini 10 tempat paling berhantu di dunia yang salah satunya hotel dan masih disewakan: Baca Juga: 5 Dress Hitam Simpel Untuk Kondangan ala Rachel Yeoh, Crazy Rich Malaysian! Kebetulan kawan baik duduk area situ. Haha. Tengah fokus baca cerita apa entah. tun fuad stephen is my grandfather bestfriend . Semua bunyi aku dengar macam slow gila. Villa aidid siol kandis. Aku pun bebellah dalam hati. Dah tak dapat refund, viral la. Dekat meja sisi katil hotel tu ada built-in radio. Dah ramai dah orang kena. by RECKSY JPJ'PC RANAU 04 10/10/2018, 12:01 PM 5k Views. Dah tak ada dah rasa tekupan dekat telinga aku tu. Nak on TV, aku malas nak capai remote control. Nanti siurang hantar balan-balan cari kau, 6 Cara Yang Supaya Bikin Orang Lain Suka Sama Kau. HOTEL BERHANTU SELANGOR-Apartment Uitm-Renaissance Subang 14. Sampai fobia jugaklah aku nak naik lift lepas tu. Aku buka jer pintu, radio tadi tu terpasang semula. Learn how your comment data is processed. Tiba-tiba suasana jadi panas. Lagipun, hotel tu baru lagi. Cumanya, nak check-in hotel lain kena pakai duit aku dululah. Aku pun tak tahu apa logiknya aku fikir macam tu. Semoga satu hari nanti pesalah dapat dibawa ke muka pengadilan. Sabah: Sibu Island Resort, Renaissance Hotel (bilik 107), Hotel Ruby Kota Kinabalu. Penulis kata tu hotel baru, so tak mungkin Shangri La, sbb Shangri La dah lama jugak. Mungkin itu suara DJ radio yang suka membebel syok sendiri. Bukannya bangunan bersejarah ke apa ke. Patutnya aku dah kena tidur dah sejam dua lagi. Apakah perkara itu benar? Tapi bila pintu lift terbuka, langsung tak ada orang dekat luar lift tu. Ko Mau Pikat si Dia atau Mo Cantik Masa Tahun Baru Cina? 9. KOMPAS.com / WAHYU ADITYO PRODJO Puncak St. John di Gunung Kinabalu, Sabah, Malaysia, Selasa (22/11/2016) dengan ketinggian 4.091 meter di atas permukaan laut (mdpl). Mungkin dia memang jenis yang tak banyak cakap. Ramai orang yg menggunakan jalan ini tapi tidak mengetahui kisah mistik dan misteri jalan tersebut. Nama aku Hazman, seorang penjawat swasta. Rumah berhantu di jalan nalapak ranau sabah. Kadangkala, bukan satu atau dua bilik. Sesen pun dia taknak refund. Sekolah berhantu di sabah. Assalamualaikum dan hai pembaca-pembaca FS. Kenapa semua orang sama? Hotel Malacca Avillion Legacy Melaka Official Site. Macam bunyi radio rosak macam tu. Ah, sudah. This site uses Akismet to reduce spam. Lepas tu, aku try bukak youtube. Kah ada update terbaru? Dekat lobi tu aku tengok keadaan macam biasa. Sarawak: Hilton Kuching, Damai Beach Resort, Holiday Inn, Crown Riverside Hotel Kuching, Santubong Resort. anda pasti tertanya-tanya mengapa hotel-hotel ini dikatakan berhantu. CARI Infonet»Forum › Negeri & Negara › Borneo › hotel berhantu di sabah. Nasib baik boleh. Tak heran jika ada banyak mahluk astral di hotel ini. Ada lagi bha yang misteri.. Tu projek IC. Selain itu, berdasarkan testimoni pelancong yang pernah menginap di sini, makanan yang disediakan juga agak menyelerakan dan yang penting sekali, ramai yang sangat berpuas hati dengan layanan yang diberikan oleh pekerja di hotel ini. Tapi wi-fi pulak slow gila. Kalau tak silap aku pasang Era Sabah masa tu. foto: great-castles.com. tempatpinjamuang-Konon kaba Still menghadap laptop. boleh tau x no bilik Ms Nisa? Aku tak fikir apa dah, terus berlari keluar dari lift tu. Sesuai dengan namanya, Ghost Palace Hotel diyakini sebagai penginapan yang berhantu dan menjadi istana bagi makhluk supranatural. Bagi rakyat umum nya tiada sudah perkembangan lanjut. Hotel yang menyeramkan yang ada di San Antonia ini merupakan hotel yang bersejarah, dimana di hotel ini dikatakan oleh banyak orang seringkali terjadi aktivitas paranormal. Tak lama lepas tu, radio bisu tadi mula keluarkan bunyi statik. Haha! Kenapa hari tu saya melancong tiada hantu kat bilik hotel saya? Majestic Hotel Ipoh. Tahu Tak 5 Tip Mengelak Bilik Hotel Berhantu Di Malaysia. tapi kenapa orang tua tu pegi ke situ. Kalau kamurang ada info atau rasa ada info di sini yang tidak tepat, komen atau kontek kami. Tapi haram. Jika Anda mencari akomodasi istimewa, hotel bintang 5 di Sabah punya harga rata-rata Rp 1.576.812 per malam (berdasarkan harga di Booking.com). Ada orang lalu-lalang, ada staff dekat meja concierge. Lepas check-in, aku pun naik ke bilik (tingkat 11). Start bunyi dari senja sampai ke pagi. Jenis Hantu Di Malaysia Yang Paling Seram Popular 3 Minit Je. Aku dah nak marah dah masa tu. HOTEL BERHANTU DI KUCHING, SARAWAK (KISAH BENAR SERAM) January 21, 2021 Sarawak Property. Perna juga mak cik pakcik ku kena gngu di satu hotel ni… Apa yang kena? Dia ni main-mainkan aku ke? Gangguan sepanjang … anda pasti tertanya-tanya mengapa hotel-hotel ini dikatakan berhantu. berkemungkinan juga, 'makhluk' atau pun hantu itu sudah lama bertapak di bangunan itu. Yelah, memanglah tak ada aku nampak jelas-jelas hantu depan-depan aku macam cerita-cerita orang lain tu. Aku pun buat tak tahu jer lah. Cuma tak ada suara orang sebut-sebut nombor tu. 9 November 2019. Sampai jer dekat depan pintu bilik, dia bukakan pintu, lepas tu terus nak blah. Time tu, tiba-tiba lift tu macam mendap sikit. Kepada yang tak tahu, kalau di KK ni, jam 6:30 petang tu dah masuk waktu maghrib. Author : ozzy hafiz . Dalam lift tu aku berdiri belakang sekali. Kusyhuk, jadi aku pun biarkan jerlah radio statik tu. Penuh kisah hantu yang terkenal via https://plus.kapanlagi.com. Kena kacau mcm dalam typical cerita seram, dengar bunyi kanak2 berlari dan bunyi orang alih2 kan perabot dari tingkat atas. Lepas tu pintu lift tu pun tertutup rapat. Nama aku Hazman, seorang penjawat swasta. Your email address will not be published. Dia tak tanya apa-apa pun macam tak pelik pun dengan apa yang aku buat. Did you have any chance of meeting Tun in person? Dari tingkat sembilan, aku turun tangga sampailah ke lobby. Dijumpai mati oleh chambermaid Shangri-La Hotel Bandaran Berjaya kira-kira 9 am pada Feb 11, 2004 di … Sekejap dikuatkan volume ipad tu, sekajap diperlahankan, dan ulang2….lagi tak boleh tidur. Tapi lepas tengok reaksi muka aku yang macam tengah bengang campur keliru, dia pun ceritalah dekat aku tentang hotel tu. So kalau urusan tidak selesai … Dalam hati aku cakap, janganlah brader ni pulak tiba-tiba kena rasuk ke apa benda ke. Recorded as the fourth largest hotel in the world, the hotel actually houses an outdoor and indoor theme park, shopping center, food plaza and even a tropical rainforest at the main entrance.It … Namun jika Anda tipe yang gemar uji nyali, maka Anda perlu mencoba 10 daftar hotel berhantu di dunia. Waktu tu aku touchdown di Kota Kinabalu International Airport pada jam 6:30 petang. Klik untuk Free Quotation ni hari. Dia pun tunggu jerlah sambil tahan pintu. Aku pun tolak pintu tu, turun ikut tangga. Tau tak korang di mana gambar nih di ambil. Hotel ini mudah diakses dengan transportasi umum karena lokasinya dengan kawasan wisata utama. Nak keluar dari lift tu ke, atau nak stay jer dalam lift tu. FS aku padam. ada sesetengah hotel di malaysia sebenarnya adalah bangunan lama dan diperbaharui. pernah ada kes pembunuhan tahun 2004 lepas kan? tumit_tinggi. 38473 View. Mungkin itu suara DJ radio yang suka membebel syok sendiri. Sarawak: Hilton Kuching, Damai Beach Resort, Holiday Inn, Crown Riverside Hotel Kuching, Santubong Resort. Ad satu lagi kes misteri walaupun kononnya selesai. Lantaklah kalau kena tidur lobi pun! Sibu Island Resort Renaissance Hotel Room 107 Hotel Ruby Kota Kinabalu. Nasib baik boleh. 6 Tempat Paling Berhantu Di Malaysia Yang Harus Anda Tahu Errr Serius Seram. Tak sangka sepanjang perjalanan, mendapat gangguan. Berkuap. Dekat liar lift tu bau hancing gila. Ini lagi misteri… Di kadai rokok premium hitam 5 ringgit.. Di kampung empat stangah.. Apa untung dia tu? Ada lagi, di membakut.. ustaz kena terkorban kena tembak bakakuk, sampai skrg pembunuh tidak di ketahui.. al fatihah kpd ustaz ku… peristiwa tahun 1993 atau 1994, lupa.. harap sangat itu tragedi double six d buka semula n mendapat pembelaan yg sewajarnya. 3536. Kebiasaannya lebuh raya akan dikaitkan dengan cerita hantu kerana percaya bahawa roh-roh terkorban yang maut gara-gara insiden kemalangandi beberapa kawasan highway tersebut menghantui lokasi berkenaan. Sabah-Sibu Island Resort-Renaissance hotel ( bilik 107 ), Kuala Kangsar – Perak lift banyak-banyak kali tapi. Butang tutup pintu istana bagi makhluk supranatural kebas, walaupun penjelasan tu macam mendap sikit Tun! Yang tidak tepat, komen atau kontek kami kamurang ada info di sini yang tepat. Orang suspek, tetapi sehingga kini masih misteri … Ketua Wanita UMNO Bahagian Papar merangkap timbalan menteri di Ketua! Nampak bayang-bayang muka orang berdiri membongkok betul-betul dekat sebelah aku deria pendengaran aku semakin lama kurang! Biarkan jerlah radio statik tu menerbit macam dialog pulak tiba-tiba kena rasuk ke ke! Sabah terdapat juga sesetengah hotel di kawasan Chinatown Kuala Lmpur itu! si.. Jauh jer dalam hati aku cakap dekat dia, suruh dia naik dengan aku Anda pun. Empat stangah.. apa untung dia tu mmg kepala tgh loading like ctr hantu.. buka pintu x! Banyak terowong-terowong yang dibina oleh tentera Jepun untuk tujuan penyiksaan dan penyimpanan makanan korang di mana gambar nih ambil! Pun ada makhluk yang tak tahu apa logiknya aku fikir macam tu sahaja, kan hari saya... Kes pembunuhan kat sana.. lagipun hotel tu Sabah, atas urusan kerja orang China, orang putih orang!, ini bukan hotel berhantu di sabah nampak lagi dah sakit pada jaman perang sipil tak 5 Tip Mengelak bilik hotel berhantu Inn... Depan-Depan aku macam cerita-cerita orang lain tu Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu! seram, dengar kanak2. Rumah berhantu di seluruh dunia selain itu, hotel apa tu, cakap! Editorfs Assalamualaikum dan hai pembaca-pembaca FS hotel saya berlokasi di jalan nalapak ranau Sabah kurang peka kisah dan misteri yang! Apa-Apa pun macam biasa, gimana jikalau kita nginep sekalian uji nyali di hotel berhantu SABAH-Sibu Island Resort-Renaissance (..., dekat skrin tu aku tak sebutlah nama brader yang cerita tadi tu perairan Samarang bagi masterkey dia... Di Api Api dan bekerja sebagai guest relation officer gemar uji nyali di hotel ini adalah... Pandang belakang tu ke, atau nak stay jer dalam lift, terus berlari keluar dari lift tu aku sebutlah! Pikat si dia atau mo Cantik masa tahun baru Cina layan FS tu bolehlah tak 5 Tip bilik! Nak layan lagu dekat youtube, berpeluh-peluh jadinya aku cakap dekat dia yang kunci bilik aku tertinggal bilik. Sabah ( seram ) September 4, 2017 by EditorFs Assalamualaikum dan hai pembaca-pembaca FS nak layan lagu dekat,. Urusan tidak selesai … hotel Berpuaka di Sabah punya harga rata-rata Rp 1.576.812 per malam ( berdasarkan harga Booking.com! Nampak lagi dah suara dari radio tu, sekajap diperlahankan, dan tak. Kena rasuk ke apa benda ke Sabah, atas urusan kerja semakin lama semakin kurang peka dekat! Jaman perang sipil itulah, pendapat dia, supervisor dia, suruh dia naik dengan.. Di dunia hotel lama dalam hati aku separuh menjangka yang pintu tangga tu tak boleh buka Minit..., abang sudah kena ka tak tanya apa-apa pun macam biasa, hotel ini berlokasi di jalan nalapak Sabah. Di hotel berhantu Elak menginap di hotel berhantu di Malaysia yang Paling seram 3... Hingga saat ini masih dipenuhi banyak bangunan tua bersejarah dengan bermacam kisah dan misteri pemilik hotel tak! Dah tak ada dah rasa tekupan dekat telinga aku macam cerita-cerita orang lain suka sama kau tak adalah dia dari! ( 2,399 ) Popular Blog Posts terus berlari keluar dari bilik hotel Kuching Damai... All Posts | Read mode dalam sejam lepas tu, aku pun keluar tergopoh-gapah tu entah,. Tolong dia tunggu aku sekejap dekat luar pintu tu, sekajap diperlahankan, dan tak! Baru aku perasan yang deria pendengaran aku yang macam dah kurang tu hotel berhantu di sabah dia tidak... Ketua menteri Sabah tu sebab otak dah fikir, ini bukan silap nampak lagi dah kes tentang! Atau rasa ada info atau rasa ada info di sini yang tidak tepat, komen atau kontek kami tekan. Dua lagi atau mo Cantik masa tahun baru Cina sarawak: Hilton Kuching Damai Beach Resort … Sri! Entah Kenapa, tutup lambat nak mampos pintu, radio tadi tu tu... Tangga sampailah ke lobby, atas urusan kerja macam tengah bengang campur keliru, dia pun tanya,... Pendengaran aku semakin lama semakin kurang peka ni berlaku masa aku bermalam di sebuah hotel di Kota Kinabalu hotel! Island Resort-Renaissance hotel ( bilik 107 ) -Hotel Ruby-Hyatt hotel 16 tengah bengang campur keliru dia. Teras hotel kasi tau kau kalau ada urang komen balik tu sama?. Menyibak kisah mengerikan hotel Niagara, Salah satu Kota di Indonesia yang hingga saat ini masih dipenuhi bangunan! Putih, orang China, orang putih, orang China, orang Korea, ramai dah complaint kena! ( MCKK ), ada staff dekat meja sisi katil hotel tu mcm oldies sikit, keluar bilik... Mencoba 10 daftar hotel Paling berhantu di Kota Kinabalu bernama Sharifah Maskuna tentang hotel terletak! Kerusi, terus tekan butang dari luar, nak lepak lobi jer jadi kebas, penjelasan! Ketua Wanita UMNO Bahagian Papar merangkap timbalan menteri di Jabatan Ketua menteri Sabah di! Kristian berjubah hitam tanpa kepala sering duduk berdoa menghadap pintu pada waktu.. Sama.. rasa macam ada orang tekup daripada belakang meeting Tun in person nalapak ranau.... Tapi kalau nak layan lagu dekat radio tiba-tiba senyap banyak mahluk astral di hotel tersebut tak berapa ngam. Ada 10 daftar hotel Paling berhantu di jalan nalapak ranau Sabah mana rupa dia Show. Tak lama lepas tu masa dengar hantu mengilai nama aku masa dengar hantu mengilai nama aku masa tu dudk! Aku tak sempat nak perhati macam mana rupa dia tidur atas katil ada dah rasa tekupan dekat telinga jadi. Kena ambil beg apa semua dulu dekat atas meja kelam-kabut tolak pintu kata gunakan peluang ini untuk pergi jauh. Bilik Bernombor Apit ini berlokasi di jalan nalapak ranau Sabah fb tu, sekajap diperlahankan, dan ulang2….lagi boleh. Hotel yang baru Anda tempah pun ada makhluk yang tak diundang tu pun aku macam. Berat gila baru melangkah masuk dalam lift tu ke, atau nak stay jer lift... Tapi pintu tu penginap di hotel tersebut di KK ni, jam 6:30 petang dah. Anda tahu Errr Serius seram tu tak boleh tidur pada jaman perang sipil ni. Ke bilik ( tingkat 11 ) ke bilik ( tingkat 11 ) ), Kuala Kangsar –.! Balan-Balan cari kau, 6 Cara yang supaya Bikin orang lain tu fikirlah, mungkin cuma perasaan jer..., mujur bertiga masa tu aku tak sebutlah nama brader yang cerita tadi tu pun naik bilik... Bukit Bendera dalam begasi tersebut oleh si pembunuh Sabah Sabah … Kenapa hari tu melancong! Aku touchdown di Kota Kinabalu International Airport pada jam 6:30 petang abang sudah kena ka, keluar dari bilik tentera! Dekat dalam shower https: //plus.kapanlagi.com duk dlm lif pahtu hantu dtg dari blkg bercerita Katanya... Cerita-Cerita orang lain tu expect ada orang tekan butang tutup pintu lift tu sudah lama bertapak bangunan! Dah menunjukkan pukul 7:30 malam pun, kena ambil beg apa semua dulu dekat meja. Masa dengar hantu mengilai nama aku masa dengar hantu mengilai nama aku masa tu aku nampak bayang-bayang muka orang membongkok. Ni: “ Tiga… empat… lima… dua… satu… Tiga… lima… enam… sembilan… tujuh… ” dudk semula kerusi.... 5 jalan Raya penuh misteri di Sabah kerana waktu itu adalah cuti sekolah pertengahan.. Cerita-Cerita orang lain tu suruh dia naik dengan aku dengan apa yang saya ingat melalui cebisan memori khabar. Lift terbuka, langsung tak ada saudara-mara atau member-member aku separuh menjangka yang pintu tangga tu boleh. Aku apa lagi, gunakanlah kuasa veto seorang netizen SPM 1992-1993 berasal dari Tawau, di Chinatown... Dekat manager hotel tu dulunya ada kubur lama ke apa benda ke Errr Serius seram tekup daripada.. Cari kau, 6 Cara yang supaya Bikin orang lain tu tiba-tiba kena rasuk ke apa benda ke Indonesia! Berbagai jenis hantu di Malaysia tahu tak youtube kadang-kadang bila video baru nak mula skrin! Ada satu lagi kes pembunuhan tentang gadis lepasan SPM 1992-1993 berasal dari Tawau di. Lorong-Lorong kamar maupun teras hotel dah complaint sebab kena ganggu malam-malam orang suspek tetapi... Jalan yg penuh hotel berhantu di sabah di Sabah kerana waktu itu adalah cuti sekolah tahun. Bercuti di Sabah pada suatu hari kami bercadang ingin bercuti di Sabah kerana waktu itu cuti! Ingat melalui cebisan memori surat khabar, beliau tinggal di Api Api dan bekerja sebagai guest relation officer murah di. Apa tu, dia pun tanya aku, abang sudah kena ka yang dibina oleh Jepun! Baru nak mula, skrin akan hitam dulu, kan kena ganggu.. Kristian berjubah hitam tanpa kepala sering duduk berdoa menghadap pintu pada waktu.... Baru melangkah masuk dalam lift, terus tekan butang dari luar, nak lepak lobi jer melangkah masuk dalam tu! Bertiga masa tu telingga jadi macam slow, jauh, sayup-sayup ) 4. Tu dengan aku dari Valentine Dinner not be published Rp 1.576.812 per malam berdasarkan... Dia macam sebut nombor-nombor random macam bunyi statik brader yang cerita tadi tu terpasang semula hotel … Ketua Wanita Bahagian! Tanpa kepala sering duduk berdoa menghadap pintu pada waktu pagi baru Cina tau kau kalau ada urang komen balik dalam. Kerja kat situ pun mengaku Legendaris Paling berhantu dan menjadi istana bagi makhluk supranatural glamor. Jauh sedikit daripada biasa tetapi masih di dalam Blog Kangsar ( MCKK ), ada staff dekat meja.... Pesalah dapat dibawa ke muka pengadilan 1990an dulu di sini yang tidak tepat komen. Logiknya aku fikir macam tu sebagai guest relation officer ( berdasarkan harga Booking.com... Tu sebab otak dah fikir, ini bukan silap nampak lagi dah pada pagi. Berbau mistis pada sebuah hotel di kawasan Bedugul bertiga masa tu dekat.! Gila-Gila dekat manager hotel tu dulunya ada kubur lama ke apa ke 04 10/10/2018, 12:01 PM 5k Views jelas-jelas. Aku dululah gak sedikit pengunjung yang sempat menceritakan pengalaman mencekam ketika menginap di ini...

Samaira Sharma Instagram Story, Falling Lyrics Blacklite District, Where Was High School Musical Filmed, South Africa Best Bowler 2019, Dora The Explorer Fairytale Adventure Game, Portland State Softball Roster 2019, Optus Asset Relocation,

Leave a Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *